Pomidorowa pasta

Jak łatwo i szybko wykorzystać warzywa z zupy dowiesz się w tym wpisie.

W dobie szeroko pojętego życia FIT podrzucam Wam przepis na pyszną pastę do kanapek i nie tylko. Szybka w przygotowaniu, smaczna, tania i zdrowa.

CO POTRZEBUJEMY?

ugotowane warzywa marchew, pietruszka seler (warto wykorzystać te z zupy)

1/3 opakowania przecieru pomidorowego

słoik pomidorów suszonych

garść orzechów ( ja wykorzystałam mieszankę nerkowców i orzechów włoskich)

przyprawy wedle uznania Zioła Prowansalskie, Bazylia, Tymianek, Rozmaryn, pieprz, sól

Wszystkie składniki blenderujemy, dodajemy przyprawy do smaku, mieszamy i

GOTOWE

prawda, że łatwe?

DSCF1077

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s